Wie is jouw barmhartige Samaritaan? Vertel het ons!

woensdag 10 oktober 2018

Als ChristenUnie geloven we in de kracht van de samenleving. We kunnen niet zonder vrijwilligers en de organisaties waar zij voor werken. Er zijn gelukkig veel mensen en organisaties in Groningen, Haren en Ten Boer die hier dagelijks invulling aan geven. De ChristenUnie blijft zich de komende jaren sterk maken voor het belangrijke werk dat zij doen. Daarom willen we deze mensen in het zonnetje zetten en de waardering uitspreken die zij verdienen.

In de aanloop naar de verkiezingen, waarin we als ChristenUnie staan voor ‘Oog voor Elkaar’, willen we dit iets groter aanpakken dan voorgaande jaren. Dit zullen we doen door middel van een Samaritanentour op zaterdag 10 november. Samen met een aantal van onze kandidaten maak ik een tour door de gemeente. Tijdens deze tour willen we mensen en organisaties bezoeken die zich inzetten voor hun medemens, en hen bedanken voor hun belangeloze inzet.

Graag willen we van u horen wie in uw wijk of dorp een blijk van waardering verdient. Kent u zo’n organisatie of persoon? Dan kunt u mij mailen op: tessamoorlag@live.nl. 

« Terug

Reacties op 'Wie is jouw barmhartige Samaritaan? Vertel het ons!'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.