Berichten over Vrijwilligers

 1. GeaBS.jpeg
  peter_vierkant.jpg
  Door Peter Rebergen op 21 december 2022

  Barmhartige Samaritaan 2022: Gea's Weggeefwinkel

  Onze vrijwilligersprijs gaat dit jaar naar Gea’s Weggeefwinkel Vinkhuizen. Hier kunnen mensen eens per week kosteloos winkelen. Vanochtend hebben we de prijs uitgereikt aan oprichter Gea en kregen we een rondleiding door de winkel. 

  lees meer
 2. Oog voor elkaar logo blauw.jpg
  Door ChristenUnie Groningen op 29 november 2019

  ChristenUnie Groningen reikt vrijwilligersprijs uit aan het Overweeghuis

  Ieder jaar reikt de ChristenUnie Groningen de vrijwilligersprijs ‘Barmhartige Samaritaan’ uit, hierbij verwijzende naar de Bijbelse gelijkenis van de Barmhartige Samaritaan. Met deze prijs wil de ChristenUnie aandacht vragen voor het belang van vrijwilligerswerk in de gemeente, en laten zien wat voor mooie initiatieven er al bestaan. Met de prijs worden mensen en organisaties die zich belangeloos inzetten voor de gemeente Groningen in het zonnetje te gezet.

  lees meer
 3. auto_parkeren.jpeg
  Oog voor elkaar logo blauw.jpg
  Door ChristenUnie Groningen op 28 oktober 2019

  ChristenUnie en CDA willen maatschappelijke parkeervergunning voor vrijwilligers in Groningen

  Samen met het CDA wil de ChristenUnie dat de gemeente Groningen onderzoekt of vrijwilligers een maatschappelijke parkeervergunning kunnen ontvangen. Een maatschappelijke parkeervergunning is bedoeld voor vrijwilligers en medewerkers van algemeen nut beogende instellingen (zoals kerken en welzijnsinstellingen) die voor het uitoefenen van hun werkzaamheden moeten parkeren.

  lees meer

  Labels: